Achmea

* All the recruitment activities of this partner will be in Dutch, our apologies for the inconvenience

**When you are selected for this workshop, it is crucial you bring your laptop to the conference to be able to make the case! If so, information will follow on your mail.

Achmea | Klaar voor de toekomst
Achmea is de grootste digitale verzekeraar van Nederland. Met sterke merken als Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis en FBTO. We verzekeren onze 10 miljoen klanten tegen schade, voor zorg en voor hun leven. We werken met 14.500 collega’s op 8 locaties in Nederland, én in het buitenland, aan gezondheid, veiligheid en toekomstbestendigheid voor iedereen. Het is onze taak om relevant te blijven voor al onze klanten. Nu en later.

Bij Achmea helpen we mensen zo goed mogelijk omgaan met risico’s. Hierin zijn we, met onze innovatieve producten en diensten, toonaangevend in de wereld van verzekeringen. We zetten ons in voor levensgeluk van onze klanten. Een verzekeraar die er is voor iedereen.

We leven in een wereld waar zelfrijdende auto’s hun intrede hebben gedaan en waar steeds meer aandacht is voor preventie. Meer dan ooit hebben we behoefte aan vernieuwers, die durven dromen en die deze dromen waarmaken. Als je dat vertaalt naar Achmea: nieuwe manieren van verzekeren en het veranderen van risicomodellen. Maar er is nog veel meer te doen om ons dé verzekeraar van de toekomst te maken. Ontdek het zelf! De wereld verandert. Dus wij ook. En hoe zit dat met jou?

Achmea Workshop | Hoe zou jij het vermogen van Achmea beheren?

Het organisatieonderdeel Achmea Investment Management (AIM) biedt pensioen- en vermogensbeheeroplossingen en beleggingsproposities voor de oudedagsvoorziening en bedient zowel institutionele als particuliere beleggers. AIM beheert 130 miljard aan vermogen is daarmee een grote speler op de Nederlandse markt. Benieuwd hoe AIM haar vermogen beheert en welke (maatschappelijke) beleggingsvraagstukken er spelen? Kom dan tijdens de RISK Conference naar onze case en ga zelf aan de slag met het optimaliseren van beleggingsallocaties. Natuurlijk is er ook alle ruimte om meer te weten te komen over Werken bij Achmea, onze Traineeships en andere startersmogelijkheden. Tot binnenkort!

Alvast nieuwsgierig? Kijk voor meer informatie over Achmea op www.achmea.nl en www.werkenbijachmea.nl.

Back to top
Rabobank
Cancel