PGGM

* All the recruitment activities of this partner will be in Dutch, our apologies for the inconvenience

Wie zijn wij?

PGGM is één van de grootste pensioenuitvoeringsorganisaties en vermogensbeheerders ter wereld. Onze kernactiviteit is vermogensbeheer, pensioenbeheer en bestuursadvisering. Duurzaam vermogensbeheer waarmee we bouwen aan een financieel gezonde toekomst van ruim 4,2 miljoen pensioendeelnemers. Met een beheerd vermogen van € 215 miljard zijn we een van ’s werelds grootse vermogensbeheerders. Best interessant om eens bij ons binnen te kijken toch?

Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de langere termijn. Hierbij geloven wij in de sturende kracht van geld. Dit doen wij door de 215 miljard euro die wij voor onze klanten beheren meer en meer verantwoord te beleggen. Wij laten daarmee zien dat financieel en maatschappelijk rendement samengaan. Wij zien pensioen niet los van andere aspecten in het leven die ook belangrijk zijn voor pensioendeelnemers: zorg, wonen en werk. Samen met pensioen bepalen die de kwaliteit van de oude dag.

PGGM’ers zetten hun kennis en vakmanschap in om mensen te helpen bij het realiseren van een waardevolle toekomst. Dat doen wij allereerst door te werken aan een goed pensioen met excellente pensioenuitvoering. En dat doen wij door oog te hebben voor een duurzame samenleving en bijdragen te leveren aan maatschappelijke vraagstukken. Met onze klanten en partners streven wij zo naar een toekomstbestendige invulling van de oudedagsvoorziening: voor een waardevolle toekomst.

Werken bij PGGM
Werken bij PGGM betekent werken bij een uiterst professionele en toonaangevende organisatie. Een hoog ambitieniveau en een grote innovatiekracht zijn kenmerkend. Wij staan niet stil en zoeken voortdurend naar mogelijkheden om te voorzien in de behoeften in onze sector. Een spannende uitdaging waaraan jij een bijdrage kunt leveren. Je krijgt volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen en waarde te creëren. Samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid staan hoog in het vaandel. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur met respect voor mens en omgeving en bieden je werk dat er toe doet.

Risk Conference 2019
Tijdens onze case ga je aan de slag met een real-time investering. Kan jij de juiste keuzes maken en er voor zorgen dat wij niet alleen een goed rendement behalen, maar ook dat het past binnen de investeringsfilosofie van PGGM Vermogensbeheer? Geef je dan snel op en hopelijk zie ik je tijdens onze workshop op de Risk Conference!

Back to top
PGGM
Cancel