Solid Professionals

* All the recruitment activities of this partner will be in Dutch, our apologies for the inconvenience

Wie wij zijn? Wij zijn Solid Professionals

Solid Professionals is specialist op het gebied van Finance, Risk en Actuariaat. Wij zijn een snelgroeiend en ambitieus bedrijf in Utrecht en hebben een team van 25 consultants van onze Advisory tak werken bij verschillende klanten in de Financiële Dienstverlening en Telecom.

Daarnaast bieden we al enkele jaren een zeer succesvol Traineeship Finance, Risk & Actuariaat aan binnen ons Young Professionals Programma. Een baan en tegelijkertijd de kans om je op verschillende manieren verder te ontwikkelen. Persoonlijke coaching met een eigen Talentmanager, trainingen en opleidingen helpen jou op een snel tempo verder bij de start van je carrière. Daarnaast organiseren we leuke borrels, BBQ’s en een jaarlijks weekend weg met alle young professionals.

Wij zoeken altijd naar de beste professionals in Finance, Risk, Actuariaat en Change. Ben jij zo’n talent? Samen met Solid Professionals kom je erachter welke functie en welk bedrijf het beste bij je past, waarna wij graag de juiste uitdaging voor je gaan zoeken! Want van werk moet je blij worden!

Nieuwsgierig naar onze vacatures? Kijk voor meer informatie op www.solidprofessionals.nl/vacatures

Workshop: Solid Innovation in Banking Game!

Digitalisering, maatschappelijk verantwoord bankieren, crowdfunding, fusies en overnames en natuurlijk social media. Bankieren verandert! Van de nieuwste trends en technologieën tot strengere wet- en regelgeving. Maar hoe ga je hier als bank op inspelen? De keuze is aan jou tijdens de Solid
Innovation in Banking Game.

Ervaar hoe het is om onderdeel te zijn van het Management Team van een bank in een complexe en veranderende omgeving. Samen met je collega’s bestuur je een bank en kom je diverse uitdagende scenario’s tegen waarin strategische keuzes moeten worden gemaakt. Er moet een afweging gemaakt worden tussen verschillende KPI’s en jij kunt ervoor zorgen dat de bank een survivor wordt! Achterblijven is geen optie! Lukt het jou om innovatief en financieel gezond te zijn, terwijl je alle stakeholders tevreden houdt?

Back to top
Solid
Cancel